Da er det gjort. I kveld har jeg sletta alle innlegga på bloggen min, bortsett fra ett… Jeg har tatt kopier og lagret minneverdige innlegg fra tiden min i Alaska, og ellers andre innlegg som har betydd noe for meg.

Det er ikke så mange igjen av besetningen som var her da jeg ankom vgb som fersk blogger den 10.mai 2006. Ikke det at dere nykommere ikke er like gode som de gamle, men det var et spesielt miljø her inne da jeg begynte å blogge. Vi har tatt vare på hverandre, trøstet hveradre, løftet hverandre og ledd en hel masse sammen. Mange her inne har jeg i dag kontakt med både på Facebook, twitter og der ute i det virkelige livet.

Mitt første møte med en fra bloggen var i sjømannskirken i New York, der traff jeg Dipa som skrev om flytitng fra Norge til New York. Kjærligheten til hundene våre har ført meg og Millan76 sammen, hun er en av mine beste venninner i dag og vi har selvfølgelig vært på besøk hos hverandre. På mine turer sørover for å besøke Millan har jeg også truffet tanteprinsesse og Modern_9, også de veldig trivelige damer som jeg har kontakt med utenfor bloggen. Jeg har også blitt veldig godt kjent med LillyCraft, og vi snakker ofte og lenge sammen på tlf.

VGB har også ført til at jeg har fått veldig god kontakt med en annen blogger, en blogger jeg setter veldig stor pris på og som har vist meg sin tillit ved å avsløre seg som privat for meg. Takk, vi har hatt noen fine stunder her på bloggen :)

Jeg har fått veldig god kontakt med mange tidligere og nåværende bloggere på twitter. Av frykt for å glemme noen så lar jeg vær å komme med nick her, Carpe nevnte jo ganske mange i innlegget om twitter, men hadde ikke fått med seg alle hun heller og det beviser jo bare at det er umulig å huske alle sammen, så jeg lar vær..

Jeg har latt ett innlegg stå igjen her på bloggen. Det måtte jo bare være et innlegg om vinteren som jeg elsker mest av alle årstider, og de som har fulgt meg noen år vet at det vakreste jeg vet er nordlyset, snødekte vidder og snøen som knirker under skoa når man går ute.

Takk for følge. Det kommer ingen flere oppdateringer fra meg nå. Svulsten er fortsatt ubehandlet og en pest og en plage, men jeg er optimistisk og vet det vil gå bra til slutt.

Lykke til alle sammen :)

Tips oss hvis dette innlegget er upassende